Mrt

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİİYOOORR! Ramazan Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen, jüri üyeliğini Meslek Dersleri Öğretmenlerimizin yaptığı Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmalarının ilk aşamasından finale kalan öğrencilerimiz belirlendi. Final yarışmaları neticesinde dereceye giren öğrencilerimiz belirlenerek kendilerine hediyeleri takdim edilecektir.

Mrt

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOOR! Ramazan Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen "Siyer-i Nebi Yarışması"na tüm öğrencilerimiz katılım sağlayarak yarışma sonunda dereceye girenlere sürpriz hediyeler takdim edilecektir. Son başvuru tarihi 27 Mart 2024 "Varlık Gayesinin Farkında Kendi Hikayesini Yazan Okul"

Mrt

HÜDAVENDİGAR'DA AİLE İFTARI Okulumuz öğrencileri ile birlikte; yönetim birimimiz, personelimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerinin katılımıyla okulumuzda iftar gerçekleştirdik. İftar sonrası okulumuz İlahiyat Odaklı Hafızlık Projesi öğrencileri ile Mihraplı Abdülkadir Can AİHL öğrencilerinin tasavvuf müziği konseri icra edildi. Bi'Dünya öğrencilerimizle iftarlarını açan misafirlerimize ve Mihraplı Abdülkadir Can AİHL ailesine teşekkür ederiz.

Mrt

HÜDAVENDİGAR'DA SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR! Satranç Turnuvaları 25-29 tarihleri arasında Matematik öğretmenlerimiz İbrahim Halil BABAOĞLU ve Emre TÜRKER'in koordinatörlüğünde başlıyor. Turnuvada yarışacak olan öğrencilerimize başarılar dileriz.Turnuva ile alakalı detaylı bilgiye koordinatörlerden ulaşabilirsiniz.

Mrt

HÜDAVENDİGAR'DA ZEKA KÜPÜ TURNUVASI BAŞLIYOR! Zeka Küpü Turnuvaları 25-29 tarihleri arasında Matematik öğretmenlerimiz İbrahim Halil BABAOĞLU ve Emre TÜRKER'in koordinatörlüğünde başlıyor. Turnuvada yarışacak olan öğrencilerimize başarılar dileriz. Turnuva ile alakalı detaylı bilgiye koordinatörlerden ulaşabilirsiniz.

Mrt

HAFIZLIK VE KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI. Ramazan ayı münasebetiyle İlahiyat Odaklı Hafızlık Projesi Koordinatörlüğü tarafından Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması yapıldı. Tüm sınıf kademelerinden öğrencilerin yer aldığı yarışmada sonuçlar ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Mrt

88 Ülkeden ve yurdun dört bir yanından, aynı sofrada, yan yana ve kardeşçe geleceğin umutları olan öğrencilerimiz, onların mimarı öğretmenlerimiz ve personelimiz ile dünya iftarında bir araya geliyoruz. İftar sonrası tasavvuf musiki konseri icra edilecek ardından cemaatle Teravih namazı kılınacaktır.

Mrt

RAMAZAN HASBİHALİ Ramazan etkinliklerimizde bu hafta, Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih KUMAŞ öğrencilerimizle buluşuyor: ️ 21 Mart 2024 ⏰ 19.50 Hacı Hüseyin Efendi Dinlenme Salonu

Mrt

HİKMET PROJESİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce hazırlanan HİKMET Projesi'nin istişare toplantısı yapıldı. Okul Müdürümüz Zeki Yaslaş'ın başkanlık ettiği toplantıda projenin hedefleri ve uygulama basamakları üzerine değerlendirmeler yapıldı. Önümüzdeki süreçte yapılması hedeflenen çalışmaların içeriği netleştirilerek karara varıldı.

Mrt

"Kudüs Bizim Neyimiz Olur?" başlığı altında Kudüs bilinci oluşturmak adına yapılacak olan konferansımız 21 Mart saat 11.30'da Ahmet VANLIER tarafından okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Mrt

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMIMIZ GERÇEKLEŞTİ. 18 Mart Şehitleri Anma Programımız Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Batuhan KARAKAŞ koordinatörlüğünde Hafızlık Proje ve FSB öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Programımız Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an tilavetiyle açılış yaparak günün anlam ve önemini anlatan şiirler okundu. Beden Eğitimi Öğretmenimiz İbrahim YILDIZ öğretmenimiz ve Hafızlık Proje öğrencileri tarafından koro halinde Çanakkale türküleri icra edildi.Programımızın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOOR! Ramazan Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"na tüm öğrencilerimiz katılım sağlayarak yarışma sonunda dereceye girenlere sürpriz hediyeler takdim edilecektir. Son başvuru 20 Mart 2024

Mrt

HÜDAVENDİGARDA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOOR! Ramazan Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen "Hafızlık Yarışması"na tüm hafız öğrencilerimiz katılım sağlayarak yarışma sonunda dereceye girenlere sürpriz hediyeler takdim edilecektir. Son başvuru 21 Mart 2024

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz 2023-2024 Stratejik Eylem Planı çerçevesinde Uluslararası AİHL Proje öğrencilerimize yönelik olarak Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim merkezine inceleme ziyareti düzenlenmiştir. Ziyareti gerçekleşmesinde öncülük eden Türkçe Öğretmenimiz Gökhan KIVRAK'a teşekkür ederiz.