IBDP Dünya Okulu Olduk

Okulumuz IBO (Uluslararası Bakalorya Organizasyonu) tarafından IB DP Dünya Okulu olarak yetkilendirilmiştir.

Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 19-20 Ekim 2020 tarihinde uzaktan gerçekleştirdiğimiz yetkilendirme ziyaretini başarıyla tamamladığımızı ve IB DP Dünya Okulu  olarak yetkilendirildiğimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

"Varlık Gayesinin Farkında, Kendi Hikayesini Yazan Okul" mottosu ile ilerleyen okulumuzda bizler kültürlerarası anlayışla daha huzurlu bir dünya için araştıran-sorgulayan, bilgili ve duyarlı genç insanlar yetiştirmek üzere IB DP dünyasına adım atarak, kendi medeniyet değerlerimiz ve IB felsefesinden de aldığımız ilham ve motivasyonla öğretme ve öğrenme yolculuğumuza başlıyoruz.

Destek veren, danışmanlık yapan ve emeği geçen bütün ekibe teşekkür ederiz.

Yayın: 04.11.2020 - Güncelleme: 04.11.2020 18:07 - Görüntülenme: 604