KOORDİNATÖRLERİMİZDEN KARDEŞ OKULUMUZ BOZÜYÜK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNE ZİYARET Okul Müdürümüz Zeki Yaslaş, Akademik Bilim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Öcal ve koordinatör öğretmenlerimiz kardeş okulumuz Bozüyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Servet Çetinkaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette kardeş okul protokolü imzalanarak, yapılabilecek iş birliklerine dair toplantılar gerçekleştirildi. Misafirperverliklerinden dolayı Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Servet Çetinkaya başta olmak üzere, Bozüyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehtap Arslan ve tüm Bozüyük Kız AİHL ailesine teşekkür ederiz.

21-03-2024

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 16:26 - Görüntülenme: 22