Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Celile Eren Ökten Öğrencilerimizle Buluştu! Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren Ökten okulumuzu ziyaret ederek kurumumuz hakkında bilgi aldı. Vali yardımcımız Mustafa KILIÇ İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet ALİREİSOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin SEZER, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir ARSLAN'ın da hazır bulunduğu ziyarette Bakan Yardımcımız Akademik Bilim Kurulu Başkanımız Mustafa ÖCAL ile hasbihal etti.Daha sonra düzenlenen program ile Uluslararası öğrencilerimizle bir araya gelen Bakan Yardımcımız öğrencilerle söyleşi de bulundu. Program sonunda Okul Müdürümüz Zeki YASLAŞ tarafından Bakan Yardımcımıza öğrencilerimiz tarafından yapılmış hat levhası hediye edildi. Nazik teşrifleriyle bizleri onurlandıran Bakan Yardımcımız Celile Eren Ökten'e ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

21-03-2024

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 16:19 - Görüntülenme: 25