ÖĞRENCİLERİMİZ KARDEŞ OKUL MİHRAPLI ABDÜLKADİR CAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ ZİYARET ETTİ Okulumuz öğrencileri kök değerler projesi şubat ayı teması olan 'sabır' konusu ile ilgili 'sabır gerektiren sanatlar'ı tanımak üzere İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Şükrü DİNÇER ve Zehra DURAK koordinatörlüğünde kardeş okulumuz Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Hat, Ebru gibi görsel sanatların yanında Musiki Projesi alanında da eğitim veren geleceğin sanatçıları öğrencilerimize yaptıkları sanatsal çalışmaların incelikleri ve öğrenim aşamasında karşılaştıkları zorluklardan bahsederek genel bilgi verdiler. Konukseverliğinden ötürü başta okul müdürü Yunus AKKOÇ olmak üzere Mihraplı Abdülkadir Can AİHL ailesine ve ziyaretin gerçekleşmesinde öncülük eden okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

21-03-2024

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 16:21 - Görüntülenme: 19