Ekm

HÜDAVENDİGAR BAŞARILARINA BAŞARI KATMAYA DEVAM EDİYOR! Öğrencimiz İsmail Konak TÜBİTAK 52. Lise ögrencileri araştırma projeleri yarışmasında KADSİS(kurumsal Akıllı denetleme sistemi) adlı projeyle Türkiye ikinciliğini kazanmıştı.

Bu başarısının ardından yazılım alanında Regenaren ISEF(International Science an Engineering Fair) online gerçekleştirilecek olan Bilim ve Mühendislik yarışması için mülakata çağrıldı.Öğrencimizi ve danışman öğretmenimiz Ayşe Aylin Erdoğan'ı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Ekm

Hüdavendigar Proje Takımları Başvurusu Sonuçları Yayınlandı !

Eyl

İlahiyat Odaklı Hafızlık Projesi Ek Kontenjan Sonuçları.

Eyl

2021 TEKNOFEST TÜRKİYE BİRİNCİSİ HÜDAVENDİGAR'DA!

Danışman Öğretmeni Ayşe Aylin ERDOĞAN'ı ve Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyoruz. Çağının öncüsü olmak için gayret eden, "Kültür ve Medeniyetinin Gücüne İnanan Bir Gençlik" İmam Hatiplerden yetişmeye devam ediyor... Lise Seviyesi Sosyal İnovasyon Kategorisinde KADSİS (Kurumsal Akıllı Denetleme Kurumu) Projesi ile Türkiye Birincisi Olan Öğrencimiz İsmail KONAK'ı Tebrik Ederiz.

Eyl

Kültür ve Edebiyat Dergimiz BERCESTE'nin Eylül Ayı Edebiyat Ajandası Yayında!

Eyl

Türkiye'nin Ayakları Yere Basmayan Festivali TEKNOFEST'de standımızı kurduk. KADSİS (Kurumsal Akıllı Denetleme Sistemi) Projesi ile öğrencimiz İsmail KONAK sizleri bekliyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Eyl

Başvuru formu için afişteki karekodu okutabilir veya aşağıdaki linkten ulaşabilirsin; ⬇️⬇️⬇️

Kültür Edebiyat Dergimiz Berceste 2. Sayısıyla Sizlerle

Haz

Okulumuza ziyarete gelen İstanbul/Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım BOZBAY ve Okul Yöneticilerine, Bursa/Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet TOKSAY'a teşekkür ediyoruz.

Haz

Bursa/Osmangazi Belediyesi'nin İstiklal Marşı'nın 100. yılı kapsamındaki düzenlediği "Gençlerden Ersoy'a Mektup" yarışmasında birinci UMH'den!

Yurt içi ve yurt dışından birbirinden değerli eserlerin ortaya çıktığı yarışmada birinci olan öğrencimiz Abdulqadir ADEM'i (Etiyopya), mansiyon ödüllerini alan Alim ABLIAKIMOV'u (Ukrayna), Abdullah ÇAKAJ'ı (Makedonya) tebrik ediyoruz.

Emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Gönül PIÇAKÇI KESKİN'e teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuza ziyarete gelen, Kütahya/Simav İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim TAŞTAN, Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Dursun GÜLSEREN ve öğretmenleri ile karşılıklı paylaşımlarda bulunduk. Önümüzdeki süreçlerde birlikte yapacaklarımızı planladık.

Zühre -3- e-İçerik Atölyemizin Yayın Organı 3. Sayısıyla Yayında

Fen Bilimleri Dergimiz BİFİKİR-3 Yayında