Gönül Coğrafyamızda Ramazan Bülteni yayında

Bizden Bize Bülten-5 Ramazan Özel Gündemi İle Yayında

Mrt

Kültür Edebiyat Dergimiz BERCESTE yayınlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Fen Bilimleri Zümresi Dergimiz Yayında

Kas

Osmangazi Belediyemiz tarafından tek çatı kapsamında ülkemizin en büyük okulu olarak inşa edilen;  2016 yılında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak açılan, varlık gayesinin farkında kendi hikayesini yazan 1 Okul 4 Proje adıyla anılan  okulumuz ilk 4 yılında  Kalder Bursa'dan aldığı mükemmellik başarı ödülüyle  eğitim alanında dünya markası olan bir okul olmak için emin adımlarla ilerliyor.

Kas

Okulumuz IBO (Uluslararası Bakalorya Organizasyonu) tarafından IB DP Dünya Okulu olarak yetkilendirilmiştir.

Nis

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz HAYDAR VANLIOĞLU'nun koordine ettiği "FOTOVİDEO" etkinliği, birbiri ile ilgili fotoğrafları ardı sıra getirerek mini video oluşturmaya dayanmaktadır. Sizler sosyal içerikli konular, günümüz problemlerinin yanında özgün nitelikte konulara değinebilirsiniz.

Katılım sağlamak ve ayrıntılı bilgi almak için: haydarteacher@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Haydi karanlık günlere bir kibrit de sen yak!