İlahiyat Odaklı Hafızlık Projesi Mülakatları Tamamlandı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İlahiyat Odaklı Hafızlık Projesi 9. ve 10. Sınıf mülakat sınavı 23-25 Eylül 2024 tarihlerinde okulumuzda yapıldı. Okul Müdürümüz Zeki Yaslaş başkanlığında gerçekleştirilen mülakatlarda Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi M. Şevket Öztürk, Muradiye Camii İmam Hatibi Lütfi Taşçı, Yağızlar Camii İmam Hatibi İlhami Kurnaz, Okulumuz Meslek Dersi Öğretmenleri Şükrü Dinçer ve Adem Ordu komisyon üyeleri olarak görev aldılar. Ayrıca teknik masa kısmında yer alan Bilgisayar Öğretmenimiz Ahmet Özkoca, Müdür Yardımcımız Şükrü Kaba, İHL Meslek Derslerimi Öğretmenimiz Leonard Truçi ve İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Hilal Sevinç'e görev aldılar. Görev alan tüm öğretmenlerimize, katılım sağlayan öğrencilerimize ve arka planda kendilerine desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz. 54 hafızlık belgesini almış ülkemizin farklı illerinden gelen hafız öğrencinin katılım sağladığı mülakatların sonuçları ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

25.09.2024 58

25-09-2024