Mrt

Okulumuzun Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus Akreditasyon Okul Eğitim Alanı 2024 yılı Konsorsiyum başvurusu kabul edildi. Emeği geçen IB Koordinatörümüz Elif ÇEVLİK öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

BERAT KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI Berat Kandili özel programı kapsamında, okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Adil ÇİNİ koordinatörlüğünde öğrencilerimizin hazırladığı program; ️ 24 Şubat 2024 Cumartesi günü ⏰ 19.30 Emek Birlik Camii'nde gerçekleşecektir.

Mrt

Okullar arası Voleybol ilce birinciliği müsabakalarında boy gösteren okulumuz, ilk maçını 2-0 kazanmıştır. Rakibimiz Şehit Hakan Ünver Mesleki Teknik Anadolu Lisesini centilmence mücadelelerinden dolayı kutlar okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim YILDIZ'a ve mücadele gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kur'an-ı Kerim Kursu İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Elnur İSMAYİLOV 'un koordinatörlüğünde her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat:18.00'da yapılacaktır.

Mrt

Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Öğretim Üyesi Ahmet DAĞ'ın sunumunu gerçekleştireceği "Yapay Zekanın Etik Değerlendirmesi" adlı seminer 28 Şubat Saat: 14.00'da okulumuz konferans salonunda gerçekleşecektir.

Mrt

"Mehmet Akif Ersoy" anısına düzenlediğimiz şiir yarışmamızda sen de bir şiir oku! Başvuru için; afişteki karekodu okutabilir yada aşağıdaki linkten formu doldurabilirsin: http://meb.ai/ZWKNYZ

Mrt

"Hedef 2024" projesi kapsamında 12. ve 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik Motivasyon faaliyetlerinden biri olan Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı Serkan DURU tarafından "Geleceğim Üniversite" adlı seminer verilmiştir. Etkinliğin organize edilmesinde emeği geçen Okulumuz Matematik Öğretmeni ve Hedef 2024 Proje Koordinatörümüz Asım ARSLAN'a teşekkür ederiz.

"Varlık gayesinin farkında kendi hikayesini yazan okul"

Mrt

HİKMET Projesi kapsamında projede yer alan öğrencilerimizle birlikte Sönmez Medya Grubuna bağlı basın yayın organlarından As Tv ve Bursa Hakimiyet gazetesini ziyaret ettik. Bu ziyarette bizi ağırlayan As Tv Haber Müdürü ve Ana haber sunucusu Sevda KURUL ile öğrencilerimiz haber değeri taşıyan olayları tespit etme, haberin doğruluğunu araştırma ve haber metni oluşturma süreçlerini yerinde deneyimleme imkanı buldular. Etkinliğin organize edilmesinde emeği geçen Türk Dili ve Edebiyat öğretmenlerimiz Mahmut Berat Durak ve Selçuk Yeşilbağ'a teşekkür ederiz.

Mrt

HÜDAVENDİGAR SEMİNERDE BU HAFTA! Seminer Adı: Geleceğim Üniversite Konuşmacı: İstanbul Bilgi Üniversitesi Eğitim Uzmanı Serkan DURU Hedef Kitle: FSB-Hafız 11. ve 12. Sınıflar ️ 19/02/2024 ⏰ 11.00 Konferans Salonu

Mrt

Okulumuz Uluslararası Proje öğrencilerimizin üniversite yerleşimlerine yönelik YTB, TR YÖS, SAT konularında bilgilendirme toplantısı 15 Şubat 2024 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. Okulumuz Rehber Öğretmeni Cevat GENÇ ve Uluslararası Proje Koordinatörümüz Gökhan KIVRAK tarafından öğrencilerimize bu süreçlerle ilgili ayrıntılı bilgiler aktarılmıştır.

Şbt

motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlaması amacıyla Kadir Has Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'ne gezi düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

"Hedef 2024 Projesi" kapsamında okulumuzda her hafta uygulanan Deneme Sınavlarımızdan 47. sini gerçekleştirdik. Sınav sonrasında ölçme ve değerlendirmeler yapılmakta, sonuçlar masaya yatırılmaktadır.

Şbt

Okulumuz PDR birimi tarafından Fen ve Sosyal Bilimleri ve İlahiyat Odaklı Hafızlık Projesinden katılım sağlayacak 42 kişiden oluşan öğrencilere yönelik mesleki rehberlik kapsamında; üniversite ve bölümleri tanıması, üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerimizin motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlaması amacıyla Kadir Has Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'ne gezi düzenlenecektir.

Şbt

2. DÖNEM ÖĞRENCİ İSTİŞARE MECLİSİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI. Öğrenci İstişare Meclisi Genel Kurulu, Tarih Öğretmeni Serkan Abdioğlu moderatörlüğünde, Fsb 10/A sınıfından Hasan Berat Boncuk başkanlığında toplanarak 2. Dönem başı toplantısını gerçekleştirmiştir.

Şbt

Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri kapsaminda Uludağ Kurbağa Kaya mevkiinde düzenlenen "Kızak Şenliği"ne 10. sınıf Fen ve Sosyal Bilimler Projesi ile Uluslararası AİHL Proje öğrencileri ile katılım sağladık Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz İbrahim YILDIZ'a teşekkür ederiz.