Mrt

12 Mart 1921 İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı, öğrencilerimizin sunumuyla gerçekleşti. Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

RAMAZAN HASBİHALİ Ramazan etkinliklerimizde bu hafta, Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. İlhami ORUÇOĞLU öğrencilerimizle buluşuyor: ️ 13 Mart 2024 ⏰ 19.45 Hacı Hüseyin Efendi Dinlenme Salonu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü'nün 103. Senesi Kutlu Olsun.

Mrt

RAMAZAN İMSAKİYESİ "Varlık Gayesinin Farkında Kendi Hikayesini Yazan Okul"

Mrt

RAMAZAN MUKABELESİ 1. CÜZ İlahiyat Odaklı Hafızlık Projesi 9. sınıf öğrencisi Hafız Mert BEYAZ'ın tilavetiyle... https://youtu.be/eY4ai-M9gZk?si=zjpmvB-ZSUdbtZ1D… YouTube kanalımız HÜDAVENDİGAR TV'ye abone olmayı ve gönderileri beğenmeyi unutmayın!

Mrt

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN 11 Ayın sultanı Ramazanın gelmesiyle okulumuzda da öğretmen ve öğrencilerimizin içerisinde yer aldığı etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Mrt

"Hedef 2024" projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik Motivasyon faaliyetlerinden biri olan Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Gül DAĞABAKAN tarafından "Şimdi Değilse Ne Zaman?" adlı seminer verilmiştir.Seminerin ardından Psikolog Guşef AYDEMİR tarafından "Sınav Kaygısı" adlı seminer gerçekleştirilmiştir. Etkinliklerin organize edilmesinde emeği geçen Okulumuz Matematik Öğretmeni ve Hedef 2024 Proje Koordinatörümüz Asım ARSLAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

HÜDAVENDİGAR TÜYAP BURSA 21.KİTAP FUARINDA! Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi Tüyap Bursa 21. Kitap fuarında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ait stantta veli ve öğrenci adaylarımızla bir araya geldi. Okul idareci, koordinatör, öğretmen ve öğrencilerimizin yer aldığı standda ziyaretçilere kurumumuz hakkında detaylı bilgilendirmede bulunuldu.

Mrt

Ülke Uzmanlığı Projesi kapsamında Kazakistan'ın tarihinden, sosyal kültürel yapısına, eğitim sistemine ve önde gelen şehirlerine kadar 9. Sınıf Fsb 9-A Hamza Efe Koç Fsb 9-A Ahmet Enes Akyer, Hfz 9-A Furkan Toplu ve Hfz 9-B Sefa Bayram öğrencilerimiz tarafından tanıtıldı. Programın gerçekleşmesinde emeği geçen Proje Koordinatörümüz Gökhan Kıvrak'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

MMED (Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip lisesi mezunları ve mensupları derneği) yönetim kurulu üyeleri okulumuzun ARGE (Akran Rehberliği ve Gençlik Etkinlikleri) çalışmalarına katıldı. Ramazan ayında yapılacak etkinlikler planlandı ve görev dağılımı yapıldı.

UMMED yönetim kuruluna okulumuzun etkinliklerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okullar arası Voleybol ilçe birinciliği müsabakalarında mücadele eden okulumuz, ikinci maçını da 2-0 kazanmıştır. Gençlerimizi üstün başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Rakibimiz Atatürk Anadolu Lisesini centilmence mücadelelerinden dolayı kutlarız. Etkinliği organize eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz İbrahim Yıldız'a ayrıca destek veren Yalçın Yazar ve Sinan Aslan hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

KOORDİNATÖRLERİMİZDEN KARDEŞ OKULUMUZ BOZÜYÜK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNE ZİYARET Okul Müdürümüz Zeki Yaslaş, Akademik Bilim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Öcal ve koordinatör öğretmenlerimiz kardeş okulumuz Bozüyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Servet Çetinkaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette kardeş okul protokolü imzalanarak, yapılabilecek iş birliklerine dair toplantılar gerçekleştirildi. Misafirperverliklerinden dolayı Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Servet Çetinkaya başta olmak üzere, Bozüyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehtap Arslan ve tüm Bozüyük Kız AİHL ailesine teşekkür ederiz.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ KARDEŞ OKUL MİHRAPLI ABDÜLKADİR CAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ ZİYARET ETTİ Okulumuz öğrencileri kök değerler projesi şubat ayı teması olan 'sabır' konusu ile ilgili 'sabır gerektiren sanatlar'ı tanımak üzere İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Şükrü DİNÇER ve Zehra DURAK koordinatörlüğünde kardeş okulumuz Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Hat, Ebru gibi görsel sanatların yanında Musiki Projesi alanında da eğitim veren geleceğin sanatçıları öğrencilerimize yaptıkları sanatsal çalışmaların incelikleri ve öğrenim aşamasında karşılaştıkları zorluklardan bahsederek genel bilgi verdiler. Konukseverliğinden ötürü başta okul müdürü Yunus AKKOÇ olmak üzere Mihraplı Abdülkadir Can AİHL ailesine ve ziyaretin gerçekleşmesinde öncülük eden okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Celile Eren Ökten Öğrencilerimizle Buluştu! Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren Ökten okulumuzu ziyaret ederek kurumumuz hakkında bilgi aldı. Vali yardımcımız Mustafa KILIÇ İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet ALİREİSOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin SEZER, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir ARSLAN'ın da hazır bulunduğu ziyarette Bakan Yardımcımız Akademik Bilim Kurulu Başkanımız Mustafa ÖCAL ile hasbihal etti.Daha sonra düzenlenen program ile Uluslararası öğrencilerimizle bir araya gelen Bakan Yardımcımız öğrencilerle söyleşi de bulundu. Program sonunda Okul Müdürümüz Zeki YASLAŞ tarafından Bakan Yardımcımıza öğrencilerimiz tarafından yapılmış hat levhası hediye edildi. Nazik teşrifleriyle bizleri onurlandıran Bakan Yardımcımız Celile Eren Ökten'e ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

9. sınıf Uluslararası ve Hafız öğrencilerle ikinci dönemin başlamasıyla akran rehberliği, Etüt takibi, Derslerin gidişatı, manevi ve milli değerlerimiz hakkında sohbet gerçekleştirip motivasyonlarını yüksek tutmak için ikramda bulunduk. İkramların temin edilmesinden ve güzel nasihatlarından dolayı İHL meslek dersleri öğretmenimiz Adem ORDU'ya; projeyi yürüten ve koordinatörlüğü üstlenen İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Leonard TRUÇİ'ye teşekkür ederiz.